... akkor merre?
2010. január 06. írta: obsidian1

... akkor merre?

Vigyázat! Politika!

Vigyázat! Politika!

„S ha elértünk a

jobb alsó sarokba,

akkor merre?

Onnan hová?”

 

„A történelem az élet tanítómestere.”

 

Csak nem képzelik, hogy hagyjuk magunkat kioktatni.

 

„A történelmet emberek csinálják, de nem úgy, ahogy ők akarják.”

 

Valahol valami hasonlót olvastam, biztos egy okos ember mondta, de fogalmam sincs, ki.

 

Válság van. Ilyenkor mindig erősödnek a szélsőséges nézetek. Kell egy ellenség, akire lehet mutogatni, ő az oka minden bajunknak. És szaporodnak az összeesküvés elméletek, amikben az a legszebb, lehetetlen megcáfolni őket, ami ellentmond neki, az is az összeesküvés része. Természetesen kell egy megváltó is, aki minden problémánkat megoldja, átlátja az összes összeesküvést, kezében van a bölcsek köve.

A cigányokra szót sem érdemes vesztegetni. Közismert. A Jobbik természetesen tudja a megoldást. Időben biztos megtudjuk. Attól, hogy a gárdával ijesztgetik őket, sok minden nem változik. Belegondolni sem merek, milyen terveik lehetnek.

B variáns

Nincs is baj a cigányokkal, csak a komcsik (aszondja a gép, hogy kerülendő szó) szítják a feszültséget, hogy eltereljék a figyelmet az igazi gondokról. Ha jön a Jobbik, magától megoldódik. Hihi. És azok a gondok, amikről elterelik vele a figyelmet?

A magyar gazdaságot már teljes egészében megkaparintották a multik, mindent le fognak pusztítani, hogy teljesen a kiszolgáltatottak legyünk nekik. Ezt csak a Jobbik tudja megakadályozni, mert őket nem tudták megvásárolni, ki fogják űzni a multikat az országból. Kivonulnak önként és dalolva. És a pénzüket itt hagyják?

A kereskedelmi televíziók tudatosan butítják el az embereket, hogy könnyű legyen irányítani őket, és azt csinálnak velünk, amit akarnak. Természetesen a Jobbik ezt is meg fogja szüntetni. „A tévében” csupa léleknemesítő remekművet látunk majd. Hogy kik akarnak bennünket irányítani?

A zsidók már az egész Balatont megvették, csak még titokban tartják, és ha eljön az ideje, innen fogják Európát irányítani. (Esküszöm, nem én találtam ezt ki.) A Jobbik le fogja leplezni a tervet, és egész Európa megmentőként fog rájuk tekinteni.

 

És ha valóban eljutunk ide,

 akkor merre?

Lesz még út valahová?

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsolt51.blog.hu/api/trackback/id/tr878230124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

78126 2010.01.06. 15:12:17

"Honnan uszulnak ránk uj ordas eszmék fő-e uj méreg, mely közénk hatol -" "hisz egymás nélkül sötétben vagyunk."

Al Bandi 2010.02.16. 02:55:29

Igaztalan, hazug blogpost. A pityergésen, a költő idézésén és az együttérző szomorúszmájlin kívül milyen megoldási lehetőségekkel, opciókkal vagytok felvértezve? Semmilyenekkel? Akkor minek írtál postot a témáról? Vagy csak azt várod, hogy pityeregjek veled együtt, és esetleg szoilidaritásból tegyek ki én is egy sírós szmájlit? Egy nagy lófaszt! Az okokon gondolkodjatok el, mert ami ma van, az már az okozat! Nyolc év ballibsi kormányzás végén vagyunk. Az egyenleg pedig egy NAGY NULLA!!! Akkor pedig mit rinyáltok itt, mint a púderes fürdőskurvák? Mi? Mit rinyáltok itt? Szégyentelen, hazug, ballib banda. Oktondi hülyék.
süti beállítások módosítása