Lóg a farka
2010. február 02. írta: obsidian1

Lóg a farka

üzemi anekdot

üzemi anekdot

Bicsák kolléga fővárosi illetékesekkel tanácskozott az új gyártmány bevezetésével kapcsolatos teendőkről. A többiek csendben dolgoztak az egymással szembe fordított íróasztaloknál. Voltak vagy tucatnyian a nagy irodában. Egy idő után mindenkinek feltűnt, a hölgy szakasznál valami nagy baj van.  A három nő lehajtott fejjel nézett maga elé, időnként meg-megrázkódva. Amikor a hosszú tárgyalás után Bicsák kolléga kíséretében a pestiek kiléptek az irodából, a nőkből kitört a nevetés. Percek múlva tudott csak Magdi megszólalni:

- Láttátok, mi lógott annak a férfinak a fenekén?

Persze, hogy látták. A többieknek is feltűnt a mókusfarok, ami az egyik pesti kolléga pulóverja alól kilógott. A mókusfarok egy slusszkulcshoz tartozott, ami az illető farzsebében tartózkodott.

- Magdi, annak a pasinak lóg a farka.

Zsuzsa súgta ezt oda Magdinak a tárgyalás kezdetén. Magdi hátrapillantott, és látta, hogy a székről egy szőrös farok lóg le. Egymásra néztek, és alig bírták visszafojtani, hogy fel ne nevessenek. Szem és fültanúja volt ennek Dzsordzsika is. Ekkor kezdődött számukra a kínszenvedés. Felnézni sem mertek, féltek, hogy akkor hangosan felnevetnek. Alig várták a megbeszélés végét, de Bicsák kolléga nagyon alapos ember volt, minden apró részletet tisztázni akart, beleértve az időjárást, és a család hogylétét is.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsolt51.blog.hu/api/trackback/id/tr668230136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

11639 2010.02.02. 12:08:36

Azaz: Magdi, annak a mókusnak lóg a farka!

13124 2010.02.02. 14:19:26

... na mos' ha áll akkor jobb???? ... messziről jött ember..... :-)))

11229 2010.02.02. 15:10:08

egy ágaskodó mókusfarok?

13709 2010.02.02. 15:25:11

Most képzeld el Obsidián, én a lányommal egyszer a Postán tapasztaltam hasonlót...illetve ...szóval magát a valót...nem szimbólikusan, hanem natur... Az ablak túloldalán ülő postai alkalmazott, történetesen fiatal férfi volt. Mi pedig álltunk sorba...Közöny és bambulás..ahogy itt lenni szokott.. Amint igy ácsorogtunk, szemlélődtünk, feltünt valami egészen fura a postásfiu ölében... Széttett lábbal ült - meleg nyár volt - és nagy elmélyültséggel plecsnizett, irt, számolt...szóval tette a dolgát. Valószínü nem vette észre, hogy nadrágja slicce kigombolódott -vagy elfelejtette visszagombolni - és Uramatyám! férfiassága teljes diszében kibukott ölébe, vagy inkább a porondra...Hogy miért, magam sem tudom, egyszerre tekintettünk oda lányommal és utána egymásra néztünk....Több sem kellett..közöny, bambulás odavolt...puffogás, stb..mignem a mögöttünk álló is elkezdett kuncogni... No, akkor következtünk mi a sorban.. Nem szaporitom tovább a szót.. szemünk játékával igyekeztünk figyelmét odaforditani a postásfiunak, aki kis idő után "magára ismert"...Rég láttam ilyen szép bordó szint, ami szegény srácnak elöntötte az arcát... üdv Valéria

11229 2010.02.03. 08:14:05

szegény fiú:D
süti beállítások módosítása