Ütni az ágykígyót?
2010. január 25. írta: obsidian1

Ütni az ágykígyót?

Ez még tréfának is kegyetlen

Ez még tréfának is kegyetlen

Ez is egy régi írás. Talán van még, aki nem ismeri.

Huhh! Még most is a hideg futkároz a hátamon. Vendégségben voltunk. Franciaágy, fejrésznél faliszőnyeg, az egyik kampón egy mini golfütő forma lóg, zsinórral hozzáerősítve egy kártya:

 

 

 

ÁGYKÍGYÓ ÜTŐ

 

 

 

A SZÜLETÉSSZABÁLYOZÁS LEGHATÉKONYABB FORMÁJA, AMIT VALAHA IS FELTALÁLTAK.

 

 

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

 

 

Amikor észrevette a kígyót

 

 

1. Ne essen pánikba! Tudjuk, hogy sok nő fél a kígyótól, de Ön maradjon nyugton, és ne riassza föl.

 

2. A fogantyún keresztül fogja meg erősen az ütőt, majd rejtse el a háta mögé. (Figyelem! Amennyiben lehetséges, maradjon legalább két méteres távolságban a kígyótól, addig, amíg a támadásra fel nem készült.)

 

3. Soha ne hagyja, hogy a kígyó megérintse a testét, mindaddig, amíg meg nem tanulta a védekezés módját.

 

4. Lassan közelítse meg, s amikor már ütőtávolságon belülre ért, dühösen, suhintva üsse meg, sokszor egymás után és még azután kétszer, hogy a támadás biztosan hatásos legyen.

 

5. Óvatosan kutasson a kígyó mellett levő tojásokért. Amennyiben megtalálta mind a kettőt, villámgyorsan üssön rá háromszor. Ezek után a kígyónak már biztosan eszméletlennek kell lennie. Célozzon pontosan és üsse meg még egyszer, majd fusson el olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tud.

 

 

 

Brrr. Ezt ne! Ez még tréfának is kegyetlen. Ütni az ágykígyót? Nem szabad! Elmenekül, és új ágyat keres magának.

 

Hölgyeim! Ettől a kígyótól nem kell félni, teljesen jóindulatú, nem bánt senkit sem. Nyugodtan riasszák föl, szereti, ha foglalkoznak vele. Hagyják, hogy hozzá érjen a testükhöz, biztosíthatom önöket, nagyon kellemes érzés. Ez a kígyó kedveli, ha becézgetik, kényeztetik, simogatják. Ilyenkor egészen felélénkül, fejét magasra tartva búvóhely után kezd kutatni. Különösen kedveli a nedves, meleg, sötét lyukakat. Ha megfelelő búvóhelyet talál magának, akkor a vérmérsékletétől függően vad tombolásba vagy lassú érzéki táncba kezd. Bármennyire vadnak tűnik is, nem kell félni tőle, semmilyen kárt nem okoz, a lyuk gazdájának pedig semmi mással össze nem hasonlítható felemelő élményben lehet része. Egyes példányok, ha megfelelő búvóhelyet találnak maguknak, hűségesek maradnak hozzá, míg mások állandóan váltogatják a búvóhelyüket.

 

Jaj, és a tojások! Csak óvatosan bánjanak velük, hisz törékenyek. Eszükbe ne jusson ütni vagy rúgni őket, de a markolászás és csavargatás is árt nekik. Szeretik viszont a simogatást és a gyengéd masszírozást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsolt51.blog.hu/api/trackback/id/tr668230134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

11213 2010.01.25. 14:07:55

ezt akkoris nagyon bírtam, most is nagyon bírom :))))))))) én nagyon szeretem az ágyi kígyót, találtam is egyet, akivel nagyon szépen bánok, legalábbis úgy tűnik, mert még nem keresett új búvóhelyet magának :)))

11229 2010.01.25. 14:51:10

el sem hiszem, hogy még emlékszel rá:)) aztán jól vigyázz rá:))))

11213 2010.01.25. 15:12:45

vigyázok, elhiheted! :)))))

11812 2010.01.26. 12:06:46

Te olvastad az Azt meséld el Pistben a nászútjukat??? ha nem, olvasd el! :DDDDDD

11229 2010.01.27. 14:46:03

nem emlékszem
süti beállítások módosítása